Kerst: Groot nieuws voor iedereen

De dood is overwonnen

Feest van het leven!

Zie je ook overal vrolijk gekleurde eieren, haasjes, kuikentjes en uitlopende takken? Logisch, want het is bijna Pasen en dat wijst op nieuw leven. Weet je wat Pasen écht betekent? Dat heeft te maken met nieuw én eeuwig leven.

Een aantal Kapellenaren vertelt speciaal voor jou wat Pasen voor hen betekent.

Bekijk alle filmsBekijk de kinderpagina

En de engel zeide tot hen: Vreest niet, want, ziet, ik verkondig u grote blijdschap, die al den volke wezen zal; Namelijk dat u heden geboren is de Zaligmaker, welke is Christus, de Heere, in de stad Davids. (Lukas 2: 10-11) Wat een geweldige boodschap kregen de herders in het stuk hierboven. Ze hielden de wacht over hun schapen, toen plotseling een engel verscheen. Die vertelde hen dat op die dag de Zaligmaker geboren was. Groot nieuws voor de hele wereld, nog steeds! Door de komst van de Heere Jezus naar de wereld kunnen wij zalig worden. U ook! Wilt u meer over Hem weten? Deze kerstdagen -en natuurlijk ook alle ‘gewone’ zondagen- bent u van harte welkom in de kerk. Mocht die drempel te hoog voelen, kunt u ook online meekijken via www.kerkdienstgemist.nl. Wees welkom! In de kerk, maar vooral bij de Heere Jezus. Hij wil u rust, vrede en eeuwige blijdschap geven.

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij
Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft,
opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren
gaat, maar eeuwig leven heeft. Johannes 3:16

Meeluisteren Petrakerk

Als je mee wilt luisteren klik dan hier

MeeluisterenAlgemene liturgie

Heb je vragen of zit je ergens mee?

Neem gerust contact met ons op door te bellen of een mailtje te sturen.

06-12954070Mail ons
Het laatste nieuws

Uit de Scheldepost

Leer God kennen

Ontvang gratis een Bijbel

Over het geluk, de rust en de hoop die deze verzekering brengt, kun je meer lezen in de Bijbel. Wij sturen heel graag een gratis Bijbel naar je op.

Ja, ik wil een Bijbel ontvangen
Gratis boek

Waarom moest Jezus sterven?

Over het geluk, de rust en de hoop die deze verzekering brengt, kun je meer lezen in de Bijbel. Wij sturen heel graag een gratis Bijbel naar je op.

Ja, ik wil dit boek ontvangen