Vrijdag 29 oktober

Lampionnen optocht!

Voor alle basisschoolkinderen uit Kapelle - 19.00 petrakerk

Meer informatie
De dood is overwonnen

Feest van het leven!

Zie je ook overal vrolijk gekleurde eieren, haasjes, kuikentjes en uitlopende takken? Logisch, want het is bijna Pasen en dat wijst op nieuw leven. Weet je wat Pasen écht betekent? Dat heeft te maken met nieuw én eeuwig leven.

Een aantal Kapellenaren vertelt speciaal voor jou wat Pasen voor hen betekent.

Bekijk alle filmsBekijk de kinderpagina
WELKOM BIJ GOED NIEUWS VOOR KAPELLE

Er is goed nieuws!

Mondkapjes zijn afgeschaft, de horeca is open, je mag weer gasten ontvangen en je kunt op vakantie naar het buitenland. Eindelijk is er weer goed nieuws! Hoewel het toch spannend blijft. Wat doen de besmettingscijfers? Helpt de vaccinatie afdoende? En hoe ontwikkelt de Deltavariant zich?
Of misschien kamp je met de gevolgen van de coronacrisis. Je verloor een geliefde of je voelt je (nog) niet fit. Of er zijn andere moeilijke omstandigheden. Juist daarom delen wij Goed Nieuws voor Kapelle! Want wat er ook gebeurt, dat blijft voor altijd! Benieuwd wat dat Goede Nieuws is? Kijk rustig rond op de site en neem gerust contact op als je vragen hebt.

Heb je vragen of zit je ergens mee?

Neem gerust contact met ons op door te bellen of een mailtje te sturen.

06-12954070Mail ons
Het laatste nieuws

Uit de Scheldepost

Leer God kennen

Ontvang gratis een Bijbel

Over het geluk, de rust en de hoop die deze verzekering brengt, kun je meer lezen in de Bijbel. Wij sturen heel graag een gratis Bijbel naar je op.

Ja, ik wil een Bijbel ontvangen
Gratis boek

Waarom moest Jezus sterven?

Over het geluk, de rust en de hoop die deze verzekering brengt, kun je meer lezen in de Bijbel. Wij sturen heel graag een gratis Bijbel naar je op.

Ja, ik wil dit boek ontvangen