Goed nieuws voor Kapelle

Gratis crisisverzekering

De coronacrisis is nog steeds niet op z’n retour. We lijken weer terug bij af. Er zijn nog steeds veel zieken, scholen en kantoren zijn weer gesloten en je mag maar met een paar mensen bij elkaar komen.

Voor jou is dit misschien ook wel een moeilijke periode. Er is veel zorg, verdriet en eenzaamheid. Of misschien maak je je wel zorgen over hele andere situaties.

Wij willen je wijzen op een hele bijzondere crisisverzekering! God biedt jou de beste verzekering aan die er te vinden is. Gratis en voor niets!

Wat levert het op

De Bijbel staat vol met verzekeringen, oftewel ‘beloften’. Deze beloften zijn beschikbaar voor iedereen, met welke achtergrond dan ook. Beloften uit de Bijbel zijn bijvoorbeeld: Eeuwig leven, zonder pijn, honger of verdriet | Rust | Houvast in verdriet | Kracht om moeilijke situaties door te komen | Echt en blijvend geluk | Een zinvol bestaan | Een toekomst vol van hoop, wat er ook gebeurt | Vrede met God

De Verzekeraar

De beloften hebben natuurlijk pas waarde als degene die ze belooft heeft (God) betrouwbaar en bekwaam is gebleken. In de loop van de geschiedenis is elke belofte uit de Bijbel uitgekomen.

Voor wie

De verzekering is voor iedereen toegankelijk

De kosten

God geeft al het goede gratis en voor niets

Leer God kennen

Ontvang gratis een Bijbel

Over het geluk, de rust en de hoop die deze verzekering brengt, kun je meer lezen in de Bijbel. Wij sturen heel graag een gratis Bijbel naar je op.

Ja, ik wil een Bijbel ontvangen
Gratis boek

Coronavirus en Christus

Hoe kan God soeverein en goed zijn terwijl er duizenden mensen sterven aan het coronavirus? En wat heeft de uitbraak van het virus ons te zeggen? John Piper schreef er een boekje over.

In het boek ‘Coronavirus en Christus’ gaat John Piper in op de vraag hoe we deze uitbraak moeten duiden in het licht van de Bijbel.

Ontvang gratis het boek