Goed nieuws voor Kapelle

Gratis crisisverzekering

Gelukkig lijkt de coronacrisis op z’n retour. Niet zoveel zieken meer, scholen en kantoren zijn weer open en je mag weer met meer mensen bij elkaar komen. Het ‘gewone’ leven wordt voorzichtig opgepakt en de rust keert weer.

Een opluchting! Maar misschien zit je zelf nog in een moeilijke situatie. Of wat als zich een nieuwe crisis aandient? Ben je hiervoor verzekerd? God biedt jou de beste verzekering aan die er te vinden is. Gratis en voor niets!

Wat levert het op

De Bijbel staat vol met verzekeringen, oftewel ‘beloften’. Deze beloften zijn beschikbaar voor iedereen, met welke achtergrond dan ook. Beloften uit de Bijbel zijn bijvoorbeeld: Eeuwig leven, zonder pijn, honger of verdriet | Rust | Houvast in verdriet | Kracht om moeilijke situaties door te komen | Echt en blijvend geluk | Een zinvol bestaan | Een toekomst vol van hoop, wat er ook gebeurt | Vrede met God

De Verzekeraar

De beloften hebben natuurlijk pas waarde als degene die ze belooft heeft (God) betrouwbaar en bekwaam is gebleken. In de loop van de geschiedenis is elke belofte uit de Bijbel uitgekomen.

Voor wie

De verzekering is voor iedereen toegankelijk

De kosten

God geeft al het goede gratis en voor niets

Leer God kennen

Ontvang gratis een Bijbel

Over het geluk, de rust en de hoop die deze verzekering brengt, kun je meer lezen in de Bijbel. Wij sturen heel graag een gratis Bijbel naar je op.

Ja, ik wil een Bijbel ontvangen
Gratis boek

Coronavirus en Christus

Hoe kan God soeverein en goed zijn terwijl er duizenden mensen sterven aan het coronavirus? En wat heeft de uitbraak van het virus ons te zeggen? John Piper schreef er een boekje over.

In het boek ‘Coronavirus en Christus’ gaat John Piper in op de vraag hoe we deze uitbraak moeten duiden in het licht van de Bijbel.

Ontvang gratis het boek
Behoefte aan contact?

Luisterend oor

Misschien kamp je met gevolgen van de crisis. Je voelt je (nog) niet fit, bent eenzaam of vraagt je af wat dit alles te betekenen heeft. Graag komen we met je in contact, we bieden een luisterend oor of komen op bezoek als je dat fijn vindt. Laat het ons weten als we iets kunnen doen! Bel, app of mail:

06-12954070contact@goednieuwsvoorkapelle.nl